Podotherapie Spijkenisse

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Spijkenisse? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Akkers.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Akkers in Spijkenisse, aan de Lenteakker in de wijk De Akkers. Het pand is gelegen nabij Winkelcentrum Akkerhof en Metrostation de Akkers. Binnen het gezondheidscentrum zijn naast de podotherapeut ook de huisarts en fysiotherapeut aanwezig. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, Westakker, bevindt zich op 3 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

Bij binnenkomst op de begane grond treft u aan uw linkerhand direct de wachtruimte waar u mag plaatsnemen. De wachtruimte wordt gedeeld met de andere zorgverleners in het pand. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

Gratis parkeergelegenheid met een blauwe kaart (maximaal 2 uur parkeren).

Podotherapie Spijkenisse

Podotherapie Spijkenisse

Lenteakker 3
3206TB, Spijkenisse

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: