Podotherapie Vlaardingen Claudius Civilislaan

Bent u op zoek naar een podotherapiepraktijk in West-Vlaardingen? Onze praktijk bevindt zich in het pand van Marnix Fysiotherapie, aan de Claudius Civilislaan in Vlaardingen.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze praktijk bevindt zich in het pand van Marnix Fysiotherapie. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde halte is Floris de Vijfdelaan en bevindt zich op 3 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

U vindt de ingang aan de voorzijde van het pand. U kunt plaatsnemen in de wachtruimte. De wachtruimte wordt gedeeld met andere zorgdisciplines in het pand. U hoeft zich vooraf niet te melden, de podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren aan de voorzijde van het pand.

Podotherapie Vlaardingen Claudius Civilislaan

Podotherapie Vlaardingen Claudius Civilislaan

Claudius Civilislaan 300
3132 JB, Vlaardingen

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Marnix Fysiotherapie

Marnix Fysiotherapie

Het team van Marnix Fysiotherapie bestaat uit meerdere disciplines, zoals een fysiotherapeut, podotherapeut en orthopedisch schoenmaker.

Marnix Fysiotherapie

Wij zijn aangesloten bij: