088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapeut aanmeten inlegzolenPodotherapeut aanmeten inlegzolen Podotherapie Vlaardingen Emmahof

Podotherapie Vlaardingen Emmahof

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Vlaardingen? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Emmahof, aan de Emmastraat in het centrum van Vlaardingen.

Podotherapie Vlaardingen Emmahof

Hoflaan 43
3134 AC, Vlaardingen

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

De behandelruimte bevindt zich in Gezondheidscentrum Emmahof. Het pand is gelegen nabij de gracht (Oude Haven) en het park ‘t Hof. U kunt het gezondheidscentrum met het openbaar vervoer zeer goed bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, Oude Haven, bevindt zich op 1 minuut loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

U vindt de ingang van het gezondheidscentrum aan de Emmastraat. De wachtruimte voor podotherapie bevindt zich op de tweede verdieping. Neemt u de lift, dan loopt u vanuit de lift op de tweede verdieping rechtdoor. U vindt de wachtruimte dan aan uw linkerhand. De wachtruimte wordt gedeeld met de andere zorgverleners in het pand. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt betaald parkeren aan de voorzijde van het pand, tegen een tarief van €2,20 per uur. In de omliggende straten is parkeren gratis, op ongeveer 8 minuten loopafstand van het gezondheidscentrum.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
 • Jeffrey

  Podotherapeut

 • Kwaliteitsgeregistreerd

  KP-nummer:
  59106001796

  Laurens

  Podotherapeut

 • Amy

  Praktijkondersteuner Podotherapie

 • Kwaliteitsgeregistreerd

  KP-nummer:
  59104990796

  Mart

  Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: