Podotherapie Vlaardingen Emmahof

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Vlaardingen? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Emmahof, aan de Emmastraat in het centrum van Vlaardingen.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

De behandelruimte bevindt zich in Gezondheidscentrum Emmahof. Het pand is gelegen nabij de gracht (Oude Haven) en het park ‘t Hof. U kunt het gezondheidscentrum met het openbaar vervoer zeer goed bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, Oude Haven, bevindt zich op 1 minuut loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

U vindt de ingang van het gezondheidscentrum aan de Emmastraat. De wachtruimte voor podotherapie bevindt zich op de tweede verdieping. Neemt u de lift, dan loopt u vanuit de lift op de tweede verdieping rechtdoor. U vindt de wachtruimte dan aan uw linkerhand. De wachtruimte wordt gedeeld met de andere zorgverleners in het pand. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt betaald parkeren aan de voorzijde van het pand, tegen een tarief van €2,20 per uur. In de omliggende straten is parkeren gratis, op ongeveer 8 minuten loopafstand van het gezondheidscentrum.

Podotherapie Vlaardingen Emmahof

Podotherapie Vlaardingen Emmahof

Hoflaan 43
3134 AC, Vlaardingen

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: