Podotherapie Vlaardingen Touch-Fit

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Vlaardingen? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Paramedisch Centrum Touch Fit in Vlaardingen, aan de Hendrik Casimirstraat in de Holywijk.

Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Het pand is gelegen tegenover de Jumbo supermarkt. U kunt het gezondheidscentrum met het openbaar vervoer zeer goed bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, Lepelaarsingel, bevindt zich op 1 minuut loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte:

U vindt de wachtruimte voor podotherapie in de centrale hal bij binnenkomst. De wachtruimte wordt gedeeld met de andere zorgverleners in het pand. Hier mag u plaatsnemen. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren:

U kunt gratis parkeren aan de voorzijde van het gezondheidscentrum.

Podotherapie Vlaardingen Touch Fit

Podotherapie Vlaardingen Touch Fit

Hendrik Casimirstraat 151
3136BD, Vlaardingen

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Podotherapeut Voetencentrum Wender

Kalknagel behandeling Vlaardingen

Naast podotherapie, bieden wij op onze locatie in Vlaardingen effectieve lasertherapie tegen schimmelnagels. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een fijne laserstraal die het midden van de schimmelkolonie op het nagelbed bereikt.
Meer over onze Laserbehandeling

Laserbehandeling Kalknagels

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Logo Touch Fit

TouchFit

TouchFit bevordert de gezondheid en het welzijn van mensen van alle leeftijden.

TouchFit

Wij zijn aangesloten bij: