088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapeut functieonderzoek voeten behandelbankPodotherapeut functieonderzoek voeten behandelbank Podotherapie Voorschoten Frisolaan

Podotherapie Voorschoten Frisolaan

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Voorschoten? Dan kunt u terecht bij onze podotherapiepraktijk aan de Johan Willem Frisolaan.

Podotherapie Voorschoten Frisolaan

Johan Willem Frisolaan 1
2252 HA, Voorschoten

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich aan de Johan Willem Frisolaan. Het pand wordt gedeeld met andere zorgdisciplines, zoals een diëtistenpraktijk en een praktijk voor manuele therapie. De praktijk is bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is Centrum, Voorschoten en bevindt zich op 7 minuten loopafstand.

Zo vindt u de wachtruimte

Onze podotherapeut bevindt zich op de begane grond. U kunt na binnenkomst plaatsnemen in de wachtruimte. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt rondom het gebouw parkeren.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
 • Luna

  Medewerker Servicebureau

 • Kwaliteitsgeregistreerd

  Morteza

  Podotherapeut

 • Jolanda

  Medewerker Servicebureau

 • Miranda

  Medewerker Servicebureau

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: