Podotherapie Warmond

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Warmond? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich bij de huisartsenpraktijk van Warmond, aan de Dorpsstraat in het centrum.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich bij de huisartsenpraktijk van Warmond, aan de Dorpsstraat in het centrum. Het pand is gelegen op de hoek van de Dorpsstraat en de Waagdam, nabij een kapperszaak. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer goed bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, genaamd ‘Baan’, bevindt zich op 3 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

De wachtruimte voor podotherapie bevindt zich direct bij binnenkomst. De wachtruimte wordt gedeeld met de andere zorgverleners in het pand. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt parkeren aan de Dorpsstraat.

Podotherapie Warmond

Podotherapie Warmond

Waagdam 2A
2361 CC, Warmond

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Logo Huisartsenpraktijk Warmond

Huisartsenpraktijk Warmond

Toegankelijke, laagdrempelige, reguliere, professionele en preventie gerichte zorg.

Huisartsenpraktijk Warmond

Wij zijn aangesloten bij: