088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapie Zoetermeer Driemanspolder

Podotherapie Zoetermeer Driemanspolder

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Zoetermeer? Dan kunt u terecht bij onze podotherapiepraktijk in Gezondheidscentrum Driemanspolder aan de Bijdorplaan.

Podotherapie Zoetermeer Driemanspolder

Bijdorplaan 401-405
2713 SZ, Zoetermeer

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

De behandelruimte bevindt zich in Gezondheidscentrum Driemanspolder aan de Bijdorplaan. U kunt het gezondheidscentrum met het openbaar vervoer goed bereiken. De dichtstbijzijnde tramhalte, genaamd ‘Dorp’, bevindt zich op enkele minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

De wachtruimte kunt u vinden door het gebouw door de ingang tussen de tandarts en de hoofdingang te betreden. U kunt de juiste ingang herkennen aan de bewegwijzering naast de deur waarop Voetencentrum Wender vermeld staat. De wachtruimte vindt u op de begane grond door de bewegwijzering binnen te volgen. De wachtruimte wordt gedeeld met de andere zorgverleners in het pand. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

Gratis parkeergelegenheid aan de voorzijde en achterzijde van het pand, met blauwe parkeerschijf.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Kwaliteitsgeregistreerd

    KP-nummer:
    59106425796

    Douwe

    Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: