Altijd een stap verder.

Podotherapie Zoetermeer Oosterheem

Podotherapie Zoetermeer Oosterheem

Oosterheemplein 231
2721 NC, Zoetermeer

Podotherapie Zoetermeer Oosterheem

Onze podotherapiepraktijk in Zoetermeer Oosterheem bevindt zich in Gezondheidscentrum Oosterheem, tegenover winkelcentrum Oosterheem. Naast de podotherapeut bevinden zich ook andere zorgdisciplines in het pand, waaronder een apotheek, verschillende huisartsenpraktijken en een tandartsenpraktijk. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. U kunt de locatie bereiken met tram 4. Tramhalte Oosterheem bevindt zich op 1 minuut loopafstand.

Let op! Op de woensdag vindt het spreekuur plaats bij Huisartsenpraktijk Najafi in Gezondheidscentrum Oosterheem, u kunt plaatsnemen in de gedeelde wachtruimte van de huisartsenpraktijk. Op de maandagavond vindt het spreekuur plaats bij FysioExperts in Gezondheidscentrum Oosterheem. U kunt dan plaatsnemen in de gedeelde wachtruimte van FysioExperts.

Zo vindt u de wachtruimte:

U vindt de gezamenlijke wachtruimte direct na binnenkomst. U hoeft zich vooraf niet te melden, de podotherapeut haalt u op. In de avonduren kunt u aanbellen, waarna de podotherapeut de deur voor u opent.

Parkeren:

Met de blauwe kaart kunt u gratis parkeren voor het gezondheidscentrum.

Bijzonderheden:

    • Rolstoeltoegankelijk

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: