088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Medical taping podotherapieMedical taping podotherapie Podotherapie Zoetermeer Oosterheem

Podotherapie Zoetermeer Oosterheem

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Zoetermeer? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Oosterheem in Zoetermeer.

Podotherapie Zoetermeer Oosterheem

Oosterheemplein 231
2721 NC, Zoetermeer

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk in Zoetermeer Oosterheem bevindt zich in Gezondheidscentrum Oosterheem, tegenover winkelcentrum Oosterheem. Naast de podotherapeut bevinden zich ook andere zorgdisciplines in het pand, waaronder een apotheek, verschillende huisartsenpraktijken en een tandartsenpraktijk. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. U kunt de locatie bereiken met tram 4. Tramhalte Oosterheem bevindt zich op 1 minuut loopafstand.

Let op: Het spreekuur vindt plaats bij Huisartsenpraktijk Najafi in Gezondheidscentrum Oosterheem. De ingang is aan de achterkant van het gezondheidscentrum aan de Oosterschelde. Dit is gelegen aan de kant van de Randstandrail. U kunt plaatsnemen in de gedeelde wachtruimte van de huisartsenpraktijk.

Zo vindt u de wachtruimte

U vindt de gezamenlijke wachtruimte direct na binnenkomst. U hoeft zich vooraf niet te melden, de podotherapeut haalt u op.

Parkeren

Met de blauwe kaart kunt u gratis parkeren voor het gezondheidscentrum.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Kwaliteitsgeregistreerd

    KP-nummer:
    59106425796

    Douwe

    Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: