Podotherapie Zoetermeer Rokkeveen

Bent u op zoek naar een behandeling van een podotherapeut in Zoetermeer? Dan kunt u terecht bij onze podotherapiepraktijk in Gezondheidscentrum Rokkeveen-Oost aan de Groen-blauwlaan.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

De behandelruimte bevindt zich in Gezondheidscentrum Rokkeveen-Oost aan de Groen-blauwlaan. U kunt het gezondheidscentrum met het openbaar vervoer goed bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, genaamd ‘Groen-Blauwlaan’, bevindt zich op enkele minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

U kunt de hoofdingang van het pand gebruiken. Bij binnenkomst vindt u de wachtruimte achterin. De wachtruimte wordt gedeeld met de andere zorgverleners in het pand. Hier mag u plaatsnemen. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

Gratis parkeergelegenheid aan de voorzijde van het pand.

Podotherapie Zoetermeer Rokkeveen

Podotherapie Zoetermeer Rokkeveen

Groen-blauwlaan 145
2718 GH, Zoetermeer

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: