Podotherapie Zoetermeer Seghwaert

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Zoetermeer Seghwaert? Dan kunt u terecht bij onze podotherapiepraktijk in Gezondheidscentrum Seghwaert aan de Parkdreef.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

De behandelruimte bevindt zich in Gezondheidscentrum Seghwaert. In het pand zijn naast de podotherapeut verschillende huisartspraktijken en een apotheek gevestigd. U kunt het gezondheidscentrum met het openbaar vervoer goed bereiken. De dichtstbijzijnde tramhalte, genaamd ‘Seghwaert’, bevindt zich op enkele minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

De wachtruimte voor podotherapie bevindt zich direct bij binnenkomst, op de begane grond. De wachtruimte wordt gedeeld met de andere zorgverleners in het pand. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

Gratis parkeergelegenheid aan achterzijde van het pand.

Podotherapie Zoetermeer Seghwaert

Podotherapie Zoetermeer Seghwaert

Parkdreef 350C
2724 EZ, Zoetermeer

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: