088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapie Zoetermeer Seghwaert

Podotherapie Zoetermeer Seghwaert

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Zoetermeer Seghwaert? Dan kunt u terecht bij onze podotherapiepraktijk in Gezondheidscentrum Seghwaert aan de Parkdreef.

Podotherapie Zoetermeer Seghwaert

Parkdreef 350C
2724 EZ, Zoetermeer

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

De behandelruimte bevindt zich in Gezondheidscentrum Seghwaert. In het pand zijn naast de podotherapeut verschillende huisartspraktijken en een apotheek gevestigd. U kunt het gezondheidscentrum met het openbaar vervoer goed bereiken. De dichtstbijzijnde tramhalte, genaamd ‘Seghwaert’, bevindt zich op enkele minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

De wachtruimte voor podotherapie bevindt zich direct bij binnenkomst, op de begane grond. De wachtruimte wordt gedeeld met de andere zorgverleners in het pand. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

Gratis parkeergelegenheid aan achterzijde van het pand.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Kwaliteitsgeregistreerd

    KP-nummer:
    59106425796

    Douwe

    Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: