Podotherapie Voet op Maat is nu Voetencentrum Wender

Samen een stap verder
Per 1 oktober 2019 zijn de praktijken van Podotherapie Voet op Maat overgedragen aan Voetencentrum Wender. Het gaat om podotherapiepraktijken in Rotterdam en omstreken. De spreekuren worden voortgezet door bekende gezichten van Voet op Maat, waaronder Jeroen Krook, Elke Poppe, Marion Offereins en Annemieke Olivier. Hieronder vertelt Marloes Tenten-Diepenmaat, eigenaresse van Voet op Maat, over haarkeuze om haar praktijk bij ons onder te brengen en samen met ons verder te gaan.

Altijd een stap verder.

Marloes vertelt:

“Na een hele mooie en enerverende periode is er een nieuwe uitdaging op mijn pad gekomen. Ik heb daarom besloten om mij terug te trekken uit de praktijk. Ik heb in Voetencentrum Wender een vertrouwde partij gevonden en zet deze stap dan ook met een gerust hart. Zij zullen nauw blijven samenwerken met samenwerkingspartner Wittepoel.”

Voet op Maat is Voetencentrum Wender

Contact opnemen

Heeft u vragen over uw afspraak, over de nieuwe locaties of wenst u om een andere reden contact op te nemen? Wij staan voor u klaar op werkdagen van 08:00 uur tot 17:30 uur.

Contactgegevens Voetencentrum Wender

Telefoonnummer
085 – 051 38 19

E-mail
info@podotherapeut.nl

Afspraak maken
U kunt ook een afspraak maken via de website, door op de knop ‘Afspraak maken’ te klikken.

Wilt u een afspraak maken?

Nieuwe podotherapiepraktijken

Voetencentrum Wender neemt de werkzaamheden van Voet op Maat over op de volgende locaties:

Vertrouwde gezichten

Heeft u in het verleden een bezoek gebracht aan de podotherapeut op één van de locaties van Voet op Maat? De spreekuren worden zoveel mogelijk voortgezet door de voor u bekende gezichten.

Podotherapie in Rotterdam en omstreken

De podotherapeuten van Voetencentrum Wender bieden al jaren podotherapie in Rotterdam en omstreken aan. Zo vindt u onze praktijken ook op de volgende locaties:

Podoloog Rotterdam

Vergoeding voor steunzolen en andere therapieën

Wij voorzien u van een gemakkelijk overzicht van alle vergoedingen voor podotherapie. Zo ziet u in één oogopslag welk gedeelte uw zorgverzekeraar vergoedt voor de geleverde zorg. Wist u dat podotherapie onder de aanvullende verzekering valt? Dit betekent dat onze zorg niet ten koste gaat van uw eigen risico. U kunt de vergoedingen voor podotherapie en steunzolen hier bekijken.

Wij zijn aangesloten bij: