Voelt jouw werkdag als een feestje?

Iedere dag moet
voelen als een feestje.

Iedere dag zit vol kansen om vooruit te gaan en plezier te maken. Bij ons focus je op datgene wat jij echt leuk vindt. Wil je werken met specialisten in het ziekenhuis, wil je je specialiseren of zoek je een combinatie met jouw andere talenten? We zijn een club gezellige, gepassioneerde en gedreven mensen. En we hopen dat jij ook bij ons team komt.

Laat een bericht achter

Scroll door

Een greep uit onze vacatures

 • Vacature Sportpodotherapeut

  Sportpodotherapeut

  Combineer je passie met je werk, net als Mark. Ga bij Voetencentrum Wender aan de slag als sportpodotherapeut. We leren je te werken met de meest geavanceerde apparatuur van deze tijd.
  Lees meer
 • Vacature Podotherapeut Utrecht

  Podotherapeut in Utrecht

  Als podotherapeut in Utrecht kom je terecht in een regio die een snelle groei doormaakt. Heb je de wens om je te specialiseren? Dan horen we het graag, er is veel mogelijk.
  Lees meer
 • Vacature podotherapeut Leiden

  Lees het verhaal van Laura

  Laura is podotherapeut en regioleider in de regio Leiden. Met trots vertelt ze hoe ze bij ons het realiseren van haar ambities combineert met een flinke dosis gezelligheid.
  Lees meer
 • Vacature Podotherapeut Rotterdam

  Lees het verhaal van Robbert

  Robbert is podotherapeut in Rotterdam. Hij wilde zich verder verdiepen en vertelt graag over de mogelijkheden die hij krijgt om zich te ontwikkelen op het gebied van sport.
  Lees meer

“We zijn collega’s, maar dat is uitgegroeid tot echte vriendschap”

Met een groep enthousiaste mensen gaan we op zomerse avonden en weekenden graag met elkaar het water op om te wakeboarden. Wie graag wil, mag mee, ook als je het nog nooit gedaan hebt. Na de tijd is het vaste prik om gezamenlijk wat te eten en een drankje te doen aan het water. Het leuke hiervan is dat we elkaar eigenlijk allemaal ontmoet hebben via Voetencentrum Wender wat inmiddels is uitgegroeid tot een echte vriendschap, waardoor we elkaar ook buiten het werk nog geregeld zien. Die band beïnvloedt ook de werksfeer: het is superleuk als je elkaar vervolgens treft in een project om samen aan te werken.

Tim

Lees meer

 

“Ik maak van mijn passie mijn werk”

Stil zitten is iets waar ik niet goed in ben. Ik ben altijd in de weer, bezig met bewegen en sport. Mijn passie heb ik gevonden in de wielersport, het wedstrijdelement, vrij zijn, op avontuur en nieuwe wegen ontdekken. Een aantal jaren geleden reed ik zelf mee op het hoogste niveau in Nederland. Het heeft mij altijd beziggehouden hoe er wordt bewogen op de fiets en hoe het sneller en pijnvrij kan. Door eigen ervaring weet ik dat een goede fietspositie grote invloed heeft op het fietsplezier en prestaties, want zonder goede positie is de kans op blessures veel groter. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik werd getriggerd om hier meer van te weten.

Mark

Lees meer

 

Wil je meer informatie over werken bij ons?

Wij zijn aangesloten bij: