Podotherapie Hengelo Wemenstraat

Bent u op zoek naar een podotherapeut in het centrum van Hengelo? Dan kunt u terecht bij onze podotherapiepraktijk aan de Wemenstraat, bij Fysiocentrum Kamminga.

Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Het pand is gelegen naast Velthuis Schoenen, tegenover Bombay Spice. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. Het centraal station van Hengelo bevindt zich, op 7 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte:

De podotherapeut houdt spreekuur op de begane grond. U vindt de wachtruimte direct bij binnenkomst. Hier mag u plaatsnemen. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op uit de wachtruimte.

Parkeren:

U kunt betaald parkeren in parkeergarage de Thiemsbrug, of aan de Steijnstraat met een blauwe parkeerkaart.

Podotherapie Hengelo Wemenstraat

Podotherapie Hengelo Wemenstraat

Wemenstraat 24
7551 EX, Hengelo

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Podotherapeut Voetencentrum Wender

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Logo FysioCentrum Kamminga

Fysio Centrum Kamminga

Wij willen dat jij de best passende zorg krijgt en dat zo snel mogelijk door een team van breed opgeleide specialisten in bewegen: onze fysiotherapeuten!

Fysio Centrum Kamminga

Wij zijn aangesloten bij: